دوشنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٦
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1305
 بازدید امروز : 129
 کل بازدید : 12410
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0/7900
صفحه اصلی > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

انتشار مقاله

انتشار مقاله عضو مرکز

مقاله آقای دکتر علی حشمتی با عنوان "Viability of Lactobacillus acidophilus in rice bran-enriched stirred yoghurt and the physicochemical and sensory characteristics of prduct during refrigered storage." در مجله International Journal of food Science and Technology با افلیشن مرکز تحقیقات به چاپ رسید.

 


١١:٤٢ - چهارشنبه ١٢ آبان ١٣٩٥    /    شماره : ٤٢٣٣٥    /    تعداد نمایش : ٧٤



خروج




لینک های مفید