دوشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٦
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 570
 بازدید امروز : 20
 کل بازدید : 4579
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
 زمان بازدید : 0/8441
صفحه اصلي > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

انتشار مقاله

انتشار مقاله عضو مرکز

مقاله آقای دکتر علی حشمتی تحت عنوان" تاثیر مارگارین و کره بر پروفایل لیپیدی و ترکیب اسید چرب در رت" در مجله دانشگاه علوم پزشکی سمنان(کومش) با افلیشن مرکز تحقیقات به چاپ رسید.


١١:٥٧ - چهارشنبه ١٢ آبان ١٣٩٥    /    شماره : ٤٢٣٣٨    /    تعداد نمایش : ٤٩



خروج




لینک های مفید