دوشنبه ٠٧ فروردين ١٣٩٦
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 308
 بازدید امروز : 7
 کل بازدید : 2685
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0/3220
صفحه اصلي > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

انتشار مقاله

انتشار مقاله عضو مرکز

مقاله آقای دکتر علی حشمتی تحت عنوان" تاثیر مارگارین و کره بر پروفایل لیپیدی و ترکیب اسید چرب در رت" در مجله دانشگاه علوم پزشکی سمنان(کومش) با افلیشن مرکز تحقیقات به چاپ رسید.


١١:٥٧ - چهارشنبه ١٢ آبان ١٣٩٥    /    شماره : ٤٢٣٣٨    /    تعداد نمایش : ٣٤



خروج




لینک های مفید