پنج شنبه ٣٠ فروردين ١٣٩٧
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1704
 بازدید امروز : 12
 کل بازدید : 16619
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0/6060
صفحه اصلی > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

انتشار مقاله

انتشار مقاله عضو مرکز

مقاله آقای دکتر علی حشمتی تحت عنوان" تاثیر مارگارین و کره بر پروفایل لیپیدی و ترکیب اسید چرب در رت" در مجله دانشگاه علوم پزشکی سمنان(کومش) با افلیشن مرکز تحقیقات به چاپ رسید.


١١:٥٧ - چهارشنبه ١٢ آبان ١٣٩٥    /    شماره : ٤٢٣٣٨    /    تعداد نمایش : ١٠٢



خروج




لینک های مفید