دوشنبه ٠٢ اسفند ١٣٩٥
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 242
 بازدید امروز : 50
 کل بازدید : 2196
 بازدیدکنندگان آنلاين : 15
 زمان بازدید : 0/3551
صفحه اصلي > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

طرح تحقیقاتی هیئت علمی

طرح تحقیقاتی آقای دکتر علی حشمتی

طرح تحقیقاتی آقای دکتر علی حشمتی با عنوان"بررسي مقدار بنزن در انواع مواد غذايي( نوشابه ، سس مايونز و سس سالاد ، ترشيجات، آبميوه، آبليمو) عرضه شده در سطح شهر همدان در سال 1395 و مقايسه آن با حد مجاز"در شورای مرکز به تصویب رسید.


١٢:٠٨ - سه شنبه ٧ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٤٥٠٠٧    /    تعداد نمایش : ٢٢



خروج




لینک های مفید