چهارشنبه ٢٢ آذر ١٣٩٦
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 851
 بازدید امروز : 37
 کل بازدید : 7265
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 1/1651
صفحه اصلي > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

طرح تحقیقاتی هیئت علمی

طرح تحقیقاتی آقای دکتر علی حشمتی

طرح تحقیقاتی آقای دکتر علی حشمتی با عنوان"بررسي مقدار بنزن در انواع مواد غذايي( نوشابه ، سس مايونز و سس سالاد ، ترشيجات، آبميوه، آبليمو) عرضه شده در سطح شهر همدان در سال 1395 و مقايسه آن با حد مجاز"در شورای مرکز به تصویب رسید.


١٢:٠٨ - سه شنبه ٧ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٤٥٠٠٧    /    تعداد نمایش : ٧٤



خروج




لینک های مفید