چهارشنبه ٢٥ مهر ١٣٩٧
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 2320
 بازدید امروز : 8
 کل بازدید : 21606
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.7460
صفحه اصلی > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

خبر پژوهشی

خبر پژوهشی از طرح تحقیقاتی آقای دکتر حیدر طیبی نیا

در این مطالعه بررسی تأثیر مصرف میوه ی کیوی بر فعالیت و بیان ژن پارااکسوناز ، به عنوان مهمترین آنزیم آنتی اکسیدان مرتبط با  HDL، و همچنین آنزیم   کلستریل استر ترانسفر پروتئین(CETP) در همسترهای تغذیه شده با رژیم پرچرب انجام شده است. مطالعه­ی حاضر نشان داد مصرف کیوی درحیوانات در­یافت کننده­ی رژیم پرچرب موجب بهبود پروفایل لیپیدی ،کاهش سطح کلسترول و تری گلیسرید کبد و جلوگیری از پراکسیداسیون لیپیدها به واسطه­ی افزایش فعالیت آریل استرازی و پاراکسونازی، آنزیم پاراکسوناز می­شود. همچنین مصرف کیوی به واسطه کاهشی که در سایز سلول های چربی ایجاد می کند می تواند موجب افزایش بیان آنزیم CETP در بافت چربی شود. بعلاوه عصاره­های الکلی و هیدرو الکلی کیوی دارای میزان بالای از ویتامین C و فنل می­باشند. بنظر می رسد میوه کیوی با افزایش خواص آنتی اکسیدانی بهبود وضعیت لیپیدها بتواند بدن را در برابر رژیم های پرچرب یاری نماید.

 

 

منبع:


طیبی نیا، حیدر و همكاران. عنوان طرح [بررسی اثر کیوی بر بیان ژن و فعالیت آنزیم پاراكسوناز و آنزیم کلستریل استر ترانسفر پروتئین(CETP )در همستر های تغذیه شده با رژیم پر چرب]. همدان: دانشگاه علوم پزشكي همدان،1396

Tayebinia, H., et al. Title [Evaluating  the effect of Kiwi fruit on PON-1 and CETP gene expression and activity in hamsters fed with high-fat diet]. Hamadan: Hamadan University of

 

 


٠٨:٣٧ - يکشنبه ١ بهمن ١٣٩٦    /    شماره : ٥٨١٣٥    /    تعداد نمایش : ٢٤٤



خروج




لینک های مفید